SEO

Specialiștii nostri SEO pun pe primul plan construirea unei strategii personalizate pentru fiecare dintre clienții noștri astfel încât să obțină creșterea traficului și a vânzărilor. Serviciul de optimizare SEO oferit de noi se distinge prin viziune și abordare:

Știm că fiecare afacere este diferită, de aceea ne dorim în primul rând să înțelegem cât mai bine mediul de business în care activează, precum și nevoile specifice ale companiei respective.

Campaniile SEO realizate de noi sunt gândite pentru a atinge maximul de eficiență, iar rezultatele acestora sunt măsurate, raportate și ajustate lunar.

Ce este SEO?

Prin SEO facem ca site-ul tău să fie vizibil în motoarele de căutare precum Google, Google Local sau Youtube și să ocupe o poziție superioară în căutările utilizatorilor pentru cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta. Acest lucru se realizează prin folosirea exclusivă a metodelor SEO agreate de Google.

Atunci când începi o campanie SEO, trebuie să iei în calcul faptul că rezultatele vor fi vizibile în timp, acestea nu apar de la prima luna de optimizare SEO. De asemenea, practicile SEO trebuie să fie constante pentru a produce creșteri reale și pentru a le menține pe o durată cât mai îndelungată.

 

Cum poți ajunge în prima pagină din Google?

 

Având în vedere faptul că 75% dintre utilizatori nu ajung niciodată pe a doua pagină a rezultatelor, gândește-te cât de important e ca website-ul tău să apară în prima pagină a rezultatelor din motoarele de căutare.

Pentru a realiza acest lucru, ai nevoie să apelezi la o agenție SEO cu experiență care să-ți înțeleagă afacerea, domeniul de activitate și concurența, și pe bază acestor informații să stabilieasca și să implementeze o strategie SEO personalizată și eficientă.

O prezență de top în Google asigură un trafic ridicat și constant pentru website-ul tău, iar un procent din vizitatori îți vor deveni clienți.

Optimizarea SEO este împărțită în partea de on-site și cea de off-site, fiecare dintre acestea având o importanță crucială în cadrul întregului proces. În viziunea noastră optimizarea presupune următoarele etape:

Auditul SEO

Auditul SEO reprezintă etapa preliminară de analiză a site-ului, atât din punct de vedere tehnic, precum și din punct de vedere al conținutului. În realizarea auditului, vom ține cont de aspecte precum: timpul de încărcare al paginilor, factorii care opresc indexarea site-ului în motoarele de căutare, structura site-ului, calitatea și cantitatea conținutului. Deoarece echipa noastră beneficiază de o experiență de peste 8 ani în domeniu, analiza va fi realizată cu profesionalism și vor fi luați în calcul toți factorii necesari pentru optimizarea unui site.

Alegerea cuvintelor cheie

Optimizarea SEO are la bază căutarea și alegerea cuvintelor cheie cele mai relevante pentru industria din care faci parte. În faza de căutare, numărul de cuvinte cheie identificate poate ajunge la câteva mii. Tocmai de aceea, pentru succesul campaniei SEO, este foarte importantă selecția celor mai potrivite. Pornind de la cele mai relevante cuvinte cheie, vom reuși să convertim un procent din ce în ce mai mare de vizitatori ai site-ului în clienți.

Optimizarea SEO on-site

Pornind de la aspectele pe care am decis, împreună cu tine, să le optimizăm în faza de audit a site-ului și de la alegerea cuvintelor cheie, vom implementa toate modificările pe site-ul tău.

Luăm în calcul faptul că site-ul trebuie să ofere o experiență cât mai plăcută pentru utilizatori, dar și elementele necesare pentru Google.

Astfel, vom instala un certificat de securitate SSL, dacă nu este prezent, vom optimiza imaginile, vom reduce timpul de încărcare al site-ului, vom rescrie titlurile și descrierile paginilor, factori importanți pentru SEO în 2018.

Optimizarea SEO off-site

Pentru a deține o poziție superioară în motoarele de căutare, un site are nevoie de un profil de link-uri complex și variat, pe cât posibil de la site-uri relevante din aceeași industrie sau de la site-uri cu autoritate.

Pentru a realiza acest lucru, apelăm la colegii noștri specializați în content writing, care vor crea conținut (articole, infografice, comunicate de presă, postări pe bloguri) pentru a reflecta punctele forte ale afacerii tale. Textele concepute de noi vor fi publicate ulterior pe site-uri și bloguri din industria ta, asigurându-ne astfel că vom obține backlinkuri către site-ul tău.

Raportarea rezultatelor

Această etapă este esențială pentru a evalua eficiența campaniei SEO și a strategiei de link-building. Noi îți oferim rapoarte lunare, în care precizăm unde s-a situat inițial site-ul tău pe cuvintele cheie agreate și care este evoluția acestora. Totodată, includem raportarea traficului generat de campania SEO, rata conversiilor și numărul de conversii provenite organic, din campania SEO.

 

De ce să alegi serviciile noastre?

 

  • folosim tehnici de optimizare moderne și relevante
  • avem o experiență vastă, inclusiv pe piața internațională
  • folosim tool-uri moderne
  • garantăm creșterea vizibilității site-ului tău

 

Echipa noastră este motivată de obținerea celor mai bune rezultate pentru tine și website-ul tău. Pentru a realiza acest lucru, echipa noastră de specialiști SEO utilizează tehnici de optimizare moderne și relevante, în acord cu schimbările rapide din domeniul SEO.

Folosim cele mai eficiente, moderne și populare tool-uri din industrie, recomandate de experți SEO recunoscuți internațional. Aceste tool-uri ne ajută să analizăm în amănunt site-ul tău și să concepem o strategie SEO în acord cu informațiile obținute. Tehnologia performantă, alături de experiența vastă a echipei noastre cu clienți locali te vor ajuta să crești considerabil vizibilitatea site-ului tău în motoarele de căutare, implicit, să obții un profit mai mare.

Membrii echipei noastre sunt invitați constant să participe la ședințe ale experților SEO internaționali, unde le este solicitată opinia referitoare la strategii, tendințe și cele mai bune practici în domeniu.

 

Focus pe rezultate

 

Clienții care au apelat la serviciile SEO oferite de agenția noastră au obținut rezultate cuantificabile și durabile. Eficiența campaniilor SEO realizate de noi a fost demonstrată de creșterea vizibilității site-ului motoarele de căutare, creșterea traficului și a ratei conversiilor.

Prezența site-ului tau in prima pagina din Google pe cuvintele cheie stabilite va produce automat mai multe afișări și click-uri. Însumate, acestea au efect creșterea traficului pe site-ul tău.

Un alt avantaj de care vei beneficia dacă te afli în topul căutărilor este că afacerea ta va inspira incredere vizitatorilor. Atunci când vizitatorii asociază compania ta cu seriozitatea și autoritatea domeniul care activezi, vor fi mai înclinați să cumpere serviciile sau produsele oferite de tine.

Profitul companiei tale va crește, iar noi vom implementa în continuare strategii de optimizare SEO eficiente pentru a ne asigura că tu vei obține cel mai bun ROI.

5/5 (3 Reviews)

Ești gata să începem? Contactează-ne pentru o discuție inițială Contactează-ne

Clienti ce au beneficiat de acest serviciu

Ce spun clienții noștrii