Digital Marketing

Ce aduce marketingul digital pentru afacerea dumneavoastră?

  • Clienți noi
  • Competitivitate crescută
  • Expunere și recunoaștere în piața în care activați
  • Oportunități de dezvoltare și parteneriate
  • Recrutarea unor profesioniști în domeniu

Cum vă putem ajuta?

Construim strategii de promovare competitive și eficiente pentru mediul online, gândite pentru succesul afacerii dumneavoastră!

 

1. Social Media Marketing

Dezvoltăm branduri și campanii de Social Media, pe baza obiectivelor stabilite de dumneavoastră. Găsim cea mai bună formulă pentru prezența companiei în sfera socială digitală, fie că vorbim de Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube sau de alte platforme.

Ne ocupăm de managementul brandului în Social Media folosind vocea și mesajul potrivit, asigurându-vă că afacerea are imaginea pe care o doriți și că ați făcut o investiție ce aduce rezultate.

Cuvinte cheie: Creăm, povestim, interacționăm, dezvoltăm.

2. Pay Per Click – PPC

Campaniile de promovare „pay per click” contribuie prin creșterea traficului în site, aducând acei vizitatori relevanți pentru afacerea dumneavoastră. Astfel, anunțul de promovare va apărea în rezultatele căutării în funcție de cuvintele cheie, va oferi date cu privire la comportamentul clienților sau modul de interacțiune al acestora cu site-ul companiei.

Prin intermediul rapoartelor vă veți înțelege mai bine clienții și veți reuși nu numai să îi atrageți către compania dumneavoastră, ci și să le captați și să le mențineți interesul, iar apoi să-i fidelizați. Realizăm campanii PPC cu ajutorul platformei Google Adwords și a instrumentelor de publicitate oferite de Facebook, LinkedIn, Youtube și Instagram.

Cuvinte cheie: Personalizăm, promovăm, analizăm și raportăm.

3. Email marketing

E-mailul este, în continuare, un mod eficient și avantajos de a conecta clienții existenți sau cei potențiali cu activitatea dumneavoastră. În campaniile de email marketing se pot integra toate celelalte activități de publicitate și comunicare pe care le derulați în prezent, tocmai pentru a spori eficiența acțiunilor din campanie.

Prin email marketing vă adresați personal, construiți relații cu clienții și particularizați informațiile în funcție de destinatarul mesajului.

Cuvinte cheie: Schițăm, selectăm, prioritizăm, contactăm, acționăm.

4. SEO

Primele poziții în paginile motorului de căutare Google reprezintă cea mai râvnită prezență a companiilor. Prin optimizarea pentru motoare de căutare (SEO) ne asigurăm că site-ul dumneavoastră va apărea printre primele poziții pentru cuvintele de căutare relevante.

SEO este un domeniu de actualitate în contextul promovării afacerilor, iar înțelegerea acestuia de către client se face parcurgând împreună cele mai importante componente. Astfel, suntem siguri că serviciul va îndeplini așteptările dumneavoastră.

Cuvinte cheie: Optimizăm, redactăm, perfecționăm, urmărim.

5/5 (1 Review)

Ești gata să începem? Contactează-ne pentru o discuție inițială Contactează-ne

Ce spun clienții noștrii