Politica CSR

Politica CSR

Fii tu insuti schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume. – Mahatma Gandhi

 

Responsabilitate socială

 

Prin Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) înțelegem implicarea activă a companiei noastre în problemele sociale și cele ale mediului înconjurător. Este un comportament îmbrățisat din scopuri nobile și dorința de a investi în dezvoltarea comunității.

CSR poate fi aplicat prin promovarea unei cauze, marketing strategic și social, acțiuni filantropice, voluntariat în comunitate sau în cadrul unor cazuri specifice. Astfel, există numeroase moduri prin care o companie își poate însuși această responsabilitate socială.

Datorită noilor reglementări, programe și căi de promovare, aceste acțiuni nu mai sunt percepute ca fiind semnul unei puteri economice, ci sunt un răspuns civic de implicare și asumare ca identitate a companiei. Este o formă modernă şi flexibilă de management, care va aduce în timp doar efecte benefice atât mediului, cât și societății.

 

Cum implicăm responsabilitate socială în activitatea noastră?

 

Credem cu adevărat că pentru a face o schimbare, trebuie să fii acea schimbare. De aceea, participăm activ în acte de CSR, folosindu-ne voința, entuziasmul și timpul pentru a ajuta și a răspândi o atitudine pozitivă.

Identificăm cauze pentru care să putem pune în aplicare strategii de marketing social și ne implicăm în acțiuni de voluntariat, deoarece credem că este o investiție personală.

Oferim sprijin moral și financiar cazurilor sociale și ale mediului înconjurător, deoarece umanitatea și protecția mediului sunt valori importante ale membrilor echipei noastre.

Scopul nostru este de a integra aceste acțiuni în activitatea noastră, fâcând lumea un loc mai bun, puțin cate puțin. Daca ne străduim cu toții să ieșim din sfera corporatistă și individuală și să ne implicăm în problemele din jurul nostru, vom observa o schimbare semnificativă atât în lăuntrul nostru cât și în comunitate.

Campaniile pe care MediaDigi Intelligence le susține:

0/5 (0 Reviews)

Ce spun clienții noștrii