Despre noi

Despre MediaDigi Intelligence

MediaDigi Intelligence SRL a apărut din dorința de a crea o companie ce oferă soluții digitale inovatoare pentru a ajuta companiile românești să fie competitive pe piața globală.

Vă punem la dispoziție peste 12 ani de experiență în antreprenoriat, programare, marketing digital și mai ales pasiunea pentru mediul online.

Conceptul MediaDigi Intelligence este despre oameni ce studiază, creează și pun în aplicare soluțiile cele mai potrivite pentru nevoile clienților.

Echipa MediaDigi Intelligence


...

Daniel S.

- CEO -
”Planul generalilor valorează cât brațul soldaților” -Nicolae Iorga.

Skills: Management, Digital Marketing, Open Source Intelligence

În ultimii 12 ani am trasat strategii și am implementat soluții digitale complete, focusate pe nevoile clienților. Țelul meu a fost întotdeauna să îi ajut să câștige cursa digitală. Acum, împreună cu o echipă experimentată am făcut înca un pas, ajutând companiile să devină competitive într-un mediu de afaceri global.
...

Cristina D.

- Marketing Specialist -
„Valoarea unei idei consta in utilizarea sa.” -Thomas Edison

Skills: Digital Marketing, Public Relations, Translation and Interpretation

Scopul meu este să dărâm orice barieră și să depășesc limitele prin cea mai inovatoare cale. Pasionată de mediul online, avidă de cunoaștere și perseverență, doresc să deslușesc misterele Marketingului Digital și să împart aceste cunoștințe cu voi.
...

Adrian M.

- Web development -
“Dacă cineva n-a greșit niciodată, înseamnă că n-a încercat să facă nimic nou.” -A. Einstein

Skills: Platform architect, Embedded bundles, Service Decentralisation, Web Development, Incremental API Architecture, Service automation

Ambitios, hotarat si intr-o continua invatare si aplicare a tehnologiilor si conceptelor moderne cu scopul de a eficientiza procesele tehnologice de care ne lovim zi de zi. Viitorul va fi construit pe baza unor concepte puternice de automatizare si din acest motiv imi doresc sa fiu cu un pas inaintea primului pas facut.
...

Alin P.

- Marketing Assistant -
“Nu toate lucrurile sunt menite să fie, dar toate merită încercate.” - Necunoscut

Skills: Digital Marketing, Self Management, Fast Learner, Problem Solver

Sunt o persoană cu multă imaginație și asta mă ajută să găsesc soluții pentru orice problemă pe care o întâmpin. În lumea schimbătoare a marketingului, trebuie să fii gata pentru orice. Aici pot să-mi folosesc imaginația pentru a ajuta oamenii care au nevoie de idei in rezolvarea problemelor.
...

Adrian S.

- Business Consultant -
Problemele nu sunt semnale de oprire, ci de ghidare. - Robert H. Schuller

Skills: Business Development, Management Consulting

Deoarece în orice afacere este loc de dezvoltare, scopul meu este să găsesc noi posibillități, să îmbunătățesc performanța și să anticipez situațiile critice. Nicio problemă nu rămâne nerezolvată.

Spiritul echipei are la bază

TOLERANȚA

COMUNICAREA

ÎNCREDEREA

RESPECTUL RECIPROC

Motive să lucrezi cu noi

Pasiunea, angajamentul și dorința de performanță,

ne determină să să ne ghidăm întreaga activitate după un set de valori în care ne regăsim atât individual cât și ca echipă.

Calitate și transparență în tot ceea ce întreprindem

activitatea în cadrul organizației este îndrumată de etica muncii, constientizare și implicare prin dedicare, corectitudine, și responsabilitate în relația noastră cu partenerii, clienții și colaboratorii noștri.

Integritatea activității noastre

prin modelul de corectitudine abordat și disponibilitatea în găsirea soluțiilor optime, determinate de punctualitate, seriozitatea și profesionalism.

Misiunea

Misiunea echipei MediaDigi Intelligence, este aceea de a crește calitatea serviciilor digitale, de a dezvolta creativitatea soluțiilor oferite printr-o abordare competitivă, venind astfel, în întâmpinarea nevoilor reale ale fiecărui client. Fiind un colectiv pasionat, ne dorim să dezvoltăm relații și parteneriate durabile, bazate pe încredere și profesionalism.

Viziunea

Urmărim să fim un model și o sursă de inspiraţie pentru mediul de afaceri din România și de a exporta inovația digitală la nivel global. Credem în capacitatea solutiilor oferite de noi în a ajuta companiile românești sa devină competitori redutabili pe piața globală.

Valorile

Echipa noastră este formată din oameni implicați, creativi, dedicați, ce ne-am regăsit în valorile promovate de conceptul MediaDigi Intelligence unde misiunea și obiectivele sunt oglinda activității noastre.

Hosting Template

Responsabilitatea socială

este o convingere ce aduce valoare și un sens întregii activități ale companiei noastre. Astfel ne asigurăm că suntem activi și interesați de contribuția noastră la dezvoltarea societății moderne. Suntem preocupați de diferite cauze și promovarea acestora dar și de politicile și practicile responsabile și cu impact în binele general al comunitatii și protejarea mediului.

Ce spun clienții noștrii