Cariere

„Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.”

- Steve Jobs -

Suntem o echipă de oameni dedicați și pasionați. Ne place ceea ce facem, ne plac provocările și vrem să ne dezvoltăm. De aceea căutăm oameni care să rezoneze cu valorile noastre, alături de care să evoluăm profesional și în același timp, să ne simțim bine.

Colectivul nostru este prietenos, optimist, motivat și competent. Află mai multe despre noi și despre valorile în care credem.

Dacă te afli la început de drum, în cadrul MediaDigi Intelligence SRL poți să înveți și să îți dezvolti armonios o carieră în domeniul ales de tine. Noi ținem ușile deschise și pentru cei tineri.

Dacă ești specialist, hai alături de noi să dezvoltăm proiecte inovative, potrivite experienței și portofoliului tău.

De asemenea, alături de noi ai oportunitatea să te implici în proiecte cu impact social. Ne interesează proiectele tale personale și dorim să te ajutăm să le duci la îndeplinire.

Lasă-ne datele tale însoțite de un CV (sau portofoliu) și te vom invita pe la noi să ne cunoștem! Cafeaua și prăjiturile sunt din partea casei.

Asistent Manager


Ești o persoană organizată și ai inițiativă? Atunci te așteptăm în echipa noastră.
Află detalii Aplică

Junior Developer – WordPress


Îți place sa creezi siteuri și aplicații web folosind Wordpress? Dacă da, avem jobul perfect pentru tine.
Află detalii Aplică

Asistent Digital Marketing


Dacă dorești să îți exprimi liber creativitatea și te adaptezi ușor la situații neprevăzute, avem locul potrivit pentru tine în echipa noastră.
Află detalii Aplică

Ce spun clienții noștrii